Nu pratar vi allvar!

Psykisk ohälsa

Hej mina hjärtan! Just nu står jag för mitt absolut största och värsta beslut någonsin. Under många år har jag varit drabbad av ätstörning UNS och anorexi. Jag har varit inlagd på sjukhus två perioder på grund utav min anorexi. Fått sondnäring som var det värsta och jobbigaste jag någonsin varit med om. Se att vikten ökar drastiskt varje vecka, den smärtan inom mig var obeskrivlig, så himla mycket ångest!

Det jag ville komma fram till är att jag ska fatta ett avgörande beslut för mig, under många veckor, månader, år... Jag har tre val:

- Fortsätta kämpa mot anorexin på egen hand, tillsammans med min behandlare på Ätstörningsenheten en gång i veckan.

- Låta anorexin ta makten igen, och i värsta fall hamna tillbaks till ruta ett igen - sjukhuset!

- Eller försöka få hjälp på ett behandlingshem där jag kan få stöttning och hjälp med varje måltid samt tackla min ångest tillsammans med personal. - Skolan blir drabbad!

Hjälp! Vad ska jag göra? Kram, Kram❤️

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Åh! kämpa på fina du, du ska göra det som känns bäst för dig själv, MEN absolut inte låta anorexin ta makten igen, tror på dig! <3 nouw.com/ssandraaf
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️nouw.com/byalma
lovebyagge
lovebyagge,
Det andra alternativet är inte ens ett alternativ. Du ska kämpa emot anorexin oavsett på vilket sätt du gör det. och capio varberg kanske då är rätt och lägga 100% fokus på att bli frisk och lägga skolan åt sidan ett tag. Skolan finns alltid kvar, men inte ditt liv om du inte kämpar mot anorexin. Men förstår att det känns jobbigt, för mig är det skitjobbigt att jag inte kan gå i skolan just nu. Kämpa på <3nouw.com/lovebyagge
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229