#Nouw30DayChallenge

Hej mina hjärtan! Ni som följt mig här på bloggen sen första start, vet hur mycket jag älskar att bara få dela med mig av mina erfarenheter under livets gång. Men samtidigt har ni nog listat ut att jag är en tjej som har en stor partition för mode. Det vill säga allt från kläder till inredning. Många brukar säga att jag shoppar allt för mycket & ofta. ;) Men till er vill jag bara ställa en fråga, kan man shoppa för mycket?

Men som jag inte nämnt här på bloggen så jättemycket tidigare, är att jag har en stor pension för resor. Från jag var jätteliten tills nu, har jag alltid gillat att utforska världen. Ta fina foton på stadens kultur, kyrkor, slott, blommor till folks klädstil är ett måste att ha med sig i bagaget hem. Då man kan titta tillbaks 2 månader senare och drömma sig bort till andra sidan jordklotet igen. Det är en magiskt känsla...
#nouw30daychallenge

Därför är jag med i denna tävling, för att kunna dela med mig av mina äventyr jag utforskat under min livsstils gång. Om jag ska tydliggöra detta, så tänkte jag fota, men även titta tillbaks på gamla bilder under dessa 30 dagar, utmaningen håller rum! Vad tycker ni om upplägget?

Jag har varit i ca. 10-15 länder och under dessa dagar ska jag titta tillbaks under dessa år och sprida glädjefyllda inlägg. Det ska kännas att jag reser tillbaks till denna resa. Inte ensam utom tillsammans med er!

Mitt mål är att utväxlas här på bloggen och kunna sprida hopp och glädje. Då jag tänker på alla er människor som inte har pengar till dessa fantastiska minnen. Så därför tänker jag att vi ska ta en åktur till många olika länder runt om i världen, här på min blogg! Då jag inte har tillräckligt med pengar själv, att bjuda med er på upplevelser. För då skulle jag behöva vinna på triss samt vara tillsammans med Zlatan... :)

Drömmen är självklart att få ta med er till Paris. Då det skulle vara så lärorikt men även så coolt att få äran att vinna denna utmaning. Men även ett minne för livet samt en sak som skulle betyda extremt mycket för mig. Då jag kämpat enormt mycket de sista åren i psykisk ohälsa. Att bara kunna få längta till en resa, skulle ge mig rysningar av lycka och pepp framåt. Jag finner inga ord, därför vill jag vinna... <3

Drömma kan man alltid göra, men målet som sagt är att få kunna ta med er läsare runt om i världen, här på bloggen. Hur känns det att resa runt i 30 dagar i rad?

Så ses vi snart igen, kram❤️

nouw.com/nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,

Du har en superfin blogg, stort lycka till <3

nouw.com/lindawallin
ByAlma
ByAlma,

Det värmer! Tack finis!❤️

nouw.com/byalma
emiliakarolina
emiliakarolina,

Lycka till! Fina bilder!😍

nouw.com/emiliakarolina
ByAlma
ByAlma,

Tack snälla! Åh så glad jag blir❤️

nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229