New week with new missions and opportunities

Hej! Hoppas allt är bra med er!? I fredags myste mamma, jag och Tilde ute på altan. Som ni ser på bilden var det jättefint väder och mysigt att bara få umgås med mamma och Tilde, girl power!


Men iallafall som jag skrev på rubriken ny vecka med nya uppdrag och möjligheter. Det behöver inte bara handla om psykisk ohälsa för eran eller min del. Det kan också handla om att man kanske ska prestera bra på en diagnos i skolan eller läxförhör. Det kan också vara att man ska göra en god måltid, städa sitt rum eller en bra kompis. Det behövs inte vara så svårt och stort för att man ska vara stolt över sig själv. Min mamma brukar säga var dig själv och gör ditt bästa för mer kan du inte göra. Det brukar jag tänka på när jag har misslyckats på ett prov tex i skolan eller om jag inte har hunnit med att plocka undan i mitt rum. Det blir som ett pepp och ger mig mer självförtroende. Testa det ni också!

Denna vecka har jag inga prov eller läxor att göra då jag har gjort klart allting för denna vecka. Så det känns jätteskönt. Nu är det faktiskt bara 5 och en halv vecka kvar i skolan om jag minns rätt. Galet att jag slutar 9an snart, känns så skönt. Inge press och inga krav på en så jäkla skönt, hoppas ni håller med. Vad ska ni göra i sommar?

Jag ska åka till Barcelona eller åka ut med våran husvagn men jag hoppas på Barcelona. Jag vill åka på solsemester och shoppa framförallt. Älskar verkligen att shoppa! Gör ni också det? Annars förstår jag inte er, hahah! Så ses vi imorgon igen, så får ni sova gott! Kram❤️

Gillar

Kommentarer