Neuromottagning - Universitetssjukhuset

Hej mina hjärtan! Just nu känns det som om jag ska svimma, för är helt slut i kroppen efter en lång vaken natt. Jag sov inte ens 5 minuter under natten, så är helt slut nu! Jag klarar knappt att hålla ögonen öppna. Just nu ska jag precis gå in på sjukhuset, där jag ska utredas ytterligare ännu en gång för epilepsi. Men denna gång sömn EEG och inte som sist, när jag var vaken samt följde några få instruktioner.

Det känns skönt att snart få veta vad dessa anfall beror på. Dock så får jag säkert vänta 1 vecka till innan jag får mina provsvar. Så känns väldigt skönt som sagt, det jobbigaste är nog att bli begränsad i vardagen, såsom körkort om jag skulle vara drabbad av epilepsi. Men samtidigt så beror ju dessa anfall på någonting, så om inte epilepsi vad annars skulle det kunna vara? Ja du, det är en väldigt bra fråga...?

Hursomhelst är det dags för mig att gå in genom sjukhusdörrarna ännu en gång, för lite sömn. Så hoppas jag att ni får en bra förmiddag, medan jag sover några få timmar. Kram❤️

Gillar

Kommentarer