Neurologen, magnetröntgen, Ätstörningsenheten & djursjukhuset

Hej mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott. Det har jag verkligen gjort med tanke på den långa bilresan hemåt. Sedan fick jag naturligtvis sova i min alldeles egen säng hela natten lång med Enya som huvudkudde. Min allra bästa vän!!

Hursomhelst sitter jag just nu i bilen påväg till ett läkarbesök i Örebro för min epilepsi. Det vill säga Neurologen på USÖ. När det samtalet är färdigt ungefär efter cirka 45-60 minuter, ska jag raka vägen till Karlskoga lasarett där en magnetröntgen väntar.

Efter det väntar ytterligare ett läkarbesök i Örebro på Ätstörningsenheten för en planering hur min ätstörningsvård ska se ut efter min utskrivning från Capio Ätstörningscenter. En intensiv och hektisk dag väntar idag. Men jag försöker se det positivt, eftersom det enbart är en dag som är extra stressig och pressande. Tröttheten kommer troligtvis till kvällen. Men det dör man inte av.

Samtidigt som jag har massa inplanterande läkarbesök ska Enya sövas på djursjukhuset pga. hennes tandsten. Det skrämmer mig nästan mer, eftersom att jag inte kan följa med henne till veterinären. Men mormor och morfar kommer att klara av att sköta om henne galet bra!! Men oron kvarstår trots allt. Kram, Kramis❤️

Kram, Kramis <3

Gillar

Mest lästa