Nej, nej, nej... inget vanligt smink!

Nej, nej, nej! Inget vanligt smink - Kosta Boda

Hej mina hjärtan! Häromdagen köpte jag två stycken väldigt efterlängtade små inredningsprylar till mitt sminkbord. Jag köpte ett läppstift samt ett nagellack i enbart glas från Kosta Boda i serien Make Up av Åsa Jungnelius. De flesta tjejer kanske även killar har säkert mött på dessa "feminina" tillbehör eller accessoarer förut i en inredningsbutik såsom på Cervera, eftersom dem har funnits med ett bra tag nu. Jag har varit för snål förut för att ha handlat enbart en Make Up produkt från Kosta Boda. Men nu kunde jag inte låta bli när jag hittade dessa två diamanter på rean. Mina händer kunde inte låta bli att betala när jag så länge velat inrett mitt rum med dessa diamantkorn. Jag älskar dem verkligen redan och har alltid gjort!!!

Det var i onsdagseftermiddag när jag hittade mina små bebisar. Jag trodde verkligen inte att den här dagen skulle gå i uppfyllelse på en och samma gång, för det "största" nagellacket och läppstiftet ligger på en tusenlapp per styck...

Utan med lite rea har jag haft svårt att prioriterat dessa underbara inredningsdetaljer. Men nu slog jag till när dem var på utförsäljning på Åhléns Outlet. Tyvärr så hade jag ett presentkort på "vanliga" Åhléns men det funkade inte att betala med på outleterna runt om i Sverige. Ett bra tips för er att veta om i framtiden också. Det är två helt "olika" butiker dock med ett stort samarbete till varandra. Vad tyckte ni om fynden - Jag köpte dem på bilden nedan...? Orkade inte plocka upp kameran. ;)

Kosta Boda - Nagellack
Kosta Boda - Läppstift

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Dem är så otroligt fina! Tråkigt att det inte gäller båda... så knäppt.! Ha en underbar dag! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
ByAlma
ByAlma,
Tack bästa du! Håller med dig! Kram, Kramis❤️
nouw.com/byalma
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh så fina! Kram
nouw.com/juliamalmgren
ByAlma
ByAlma,
Tack! Jag älskar dem redan. Kram, Kramis❤️
nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229