Musiken har alltid varit nära mitt hjärta

Hej mina hjärtan! Jag är ju ett riktigt Mello och Eurovision fans, eller ytterligare sagt hela min familj är det. Jag älskar verkligen sång och musik, och ägnat hela min barndom på just solosång och fiol. Drygt 3-4 år sedan var jag på kulturskolan minst tre gånger i veckan.

Tilde och jag hade världens bästa fiollärare. Hon betydde oerhört mycket för både oss två. Det var kul att spela fiol men de sista åren gick vi mest på våra egna lektioner för att skoja med C. Det blev mest skratt än allvar. Jag saknar det, samtidigt som jag vet om att jag har lagt fiolen åt sidan, för jag vill ägna mig åt annat såsom bloggandet, studier och familjemys som jag brinner lite extra för.

Sången har också varit en stor njutning för mig. Ja, jag saknar verkligen solosången. Men precis som fiolspelandet hinner jag inte med allting. Man får helt enkelt prioritera. Det jag ville komma fram till är ett annat område inom musiken. Ämnet är finalen av Eurovision Song Contest ”herregud vad spännande det var”. Sverige kom tillslut på en femte plats. Nederländerna vann men det var en hård kamp ändå fram till slutet. Jag tyckte absolut att det var rätt låt och artist som vann. Men självklart hejade jag det där lilla extra på Sverige. Såklart! Men, men, men... Nederländerna var helt fantastiska! Tyckte ni rätt låt vann? Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229