Möt sommaren med Hawaiian Tropic!

I samarbete med Glamazon - Solskyddsprodukter från Hawaiian Tropic

Hej mina hjärtan! Idag har jag varit hos min farmor och farfar halva dagen och ätit lite lunch. Men kom precis hem och hunnit lagt mig ner på en handduk i trädgården, då solen skiner som den alltid gör nu för tiden =). Så härligt att få lite färg på sig. Hursomhelst är detta inlägg ett samarbete med Glamazon och därför är jag extra glad idag, för jag ska nämligen tipsa er om ett av mina favorit- skolskyddsprodukter från Hawaiian Tropic. Sedan 1969 har dessa solskyddsprodukter varit en succé på marknaden, då solskyddsprodukterna är baserade på oljan. Dessutom luktar dessa produkt så gott, särskilt de solskyddsprodukterna som innehåller en botaniskt extrakt med papaya, mango, passionsfrukt, guava och kukai. Vem vill inte lukta gott, samtidigt som man blir sommarfräsch?

Hawaiian Tropic Duo Defence Sun Lotion SPF 30
HAWAIIAN TROPIC TANNING OIL COCONUT
HAWAIIAN TROPIC SILK HYDRATION AFTER SUN

Mina solskyddsprodukter från Hawaiian Tropic:

"Hawaiian Tropic Duo Defence Sun Lotion SPF 30 är en daglig solkräm som utöver vanligt solskydd verkar med ett anti-föroreningsskikt fullt av kraftfulla antioxidanter. Lätt formula med grönt te-extrakt minskar effekterna av föroreningar. Passar alla hudtyper". Flaskan innehåller 180 ml!

"Hawaiian Tropic Tanning Oil Coconut är en hypoallergen sololja helt utan solskyddsfaktor som intensifierar redan solbrun hy och ger den en silkeslen känsla med karakteristisk kokosdoft. Den absorberas snabbt utan att lämna någon oljig yta och är berikad med en perfekt blandning av exotisk flora, frukt och naturliga ingredienser som skyddar mot uttorkning, ger maximalt med fukt och bevarar huden smidig". Flaskan innehåller 200 ml!

"Hawaiian Tropic Silk Hydration After Sun är en hypoallergen svalkande lotion som fyller på den välbehövda fuktigheten och lugnar huden efter en dag i solen. Den har en lockande kokos och papayadoft och är gjord på frisk Aloe Vera med tillägg av vitamin E som återfuktar på djupet i 24 timmar samt underhåller den solbruna färgen". Flaskan innehåller 180 ml!

Hoppas ni uppskattade inlägget och Glöm inte att handla hem HAWAIIAN TROPIC från Glamazon i sommar. Kram <3

Kram, Kramis <3

Gillar