Mitt nuvarande mående - Anorexin

Psykisk ohälsa
Hej mina hjärtan! Hoppas allt är bra med er!? Detta inlägg tänkte jag utgå utifrån mitt mående idagsläget. Det var länge sen ni fick lite information om min behandling och mitt nuvarande mående. Har fått mycket frågor på sistone, så tänkte besvara två av frågorna.
Hur mår du?

Jag mår sådär! Jag tycker det är tufft med maten. Har stannat av i min behandling och backat ett steg. Jag har ingen förklaring till varför, utan det beror nog på allmäntillståndet. Det är mycket plugg i skolan. Vi ska snart få våra slutbetyg och det skrämmer mig. Jag har inte riktigt kontroll över situationen. Jag känner mig lite mer nedstämd och lite tröttare än vanligt.

Vilken behandling går du på i dagsläget?

Just nu går jag enbart på ätstörningsenheten där jag precis har avslutat min behandling med min förgående behandlare. Nu ska jag påbörja samma behandling med en ny behandlare. Ska faktiskt träffa henne imorgon och planera hur min kommande behandling kommer att se ut.

Jag vet att jag kommer fortsätta i KBT-E på öppenvården en gång i veckan på ätstörningsenheten. Samtidigt som jag står i kö till ett behandlingshem i Varberg. Men jag vet inte när det blir min tur. Det kan ta alltifrån en till flera månader... Nu gäller det för mig att inte tappa mer i vikt, för då får jag inte åka pga. att det fysiska är i för dåligt skick. Man får inte bli inlagd på ett behandlingshem om kroppen är i fara. Så nu kämpar jag dagligen, för att inte falla tillbaka till sjukhuset igen. Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Fortsätt att kämpa finaste du ❤️ Förstår att det känns tufft med betygen, men det löser sig alltid ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Åh så fint skrivet av dig! Dina ord gick rakt in i mitt hjärta. Love you! <3nouw.com/byalma
37grader
37grader,
Ta en dag i taget och kämpa på! Du är grym fina du 😘nouw.com/37grader
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229