Hej mina hjärtan! Idag har jag varit i skolan en kortis innan jag sprang förbi Debut i farten för att köpa en skjorta till mamma, som hon önskade sig. När det besöket var färdigt åkte jag hem och påbörjade mitt hemliga projektet, som kommer komma ut om några dagar här på bloggen. Det ska verkligen bli så kul att dela detta mer er, för jag är så stolt över mig själv att denna dröm har gått i uppfyllelse. En sak kan jag meddela er om - det är inte youtube, för har ännu inte kommit upp i den vikten. Men det närmar sig! :)

Nu ska jag fortsätta arbeta med ... innan det är dags att fixa till lite kvällsmat. Jag vet inte ännu vad jag ska hitta på att laga till, men det får väl bli något enkelt att tillaga. Under veckodagarna har jag och min familj ingen fantasi när det kommer till matlagning. Det blir alltid det gamla vanliga, vad det nu än kan vara! Har ni något förslag? Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Så spännande!! 😊www.aamaziing.se
ByAlma
,
Det är verkligen jättespännande❤️nouw.com/byalma
J
J,
Skulle du inte kunna byta header? För att ha en bild på dig själv med en slang i näsan där du är väldigt sjuk känns bara bekräftelsesökande. Menar absolut inget illa (!!!) men får lite känslan av att du vill bevisa att du varit "tillräckligt sjuk" vilket varken gynnar dig själv eller andra. Kram!
ByAlma
,
Hej! Först och främst vill jag bara säga tack för dina, fina ord! Om jag ska vara ärlig så är det absolut inte mål att få bekräftelse utan tvärsom. Jag vill kunna sprida budskapet vidare att anorexia/ätstörningar är en hemsk sjukdom.

Jag har faktiskt aldrig tänkt på det som du skriver. Utan tänkt att folk ska förstå att ätstörningar är en allvarlig sjukdom som kan kosta många människors liv. Jag håller med dig om poängen som du skriver, men det är absolut inte mitt budskap. Ska fundera på att byta heder. Dock så har jag hört motsatsen också, att jag är stark och visar hela bilden av sjukdomen.

Jag kan begripa båda hållens sidor, ska fundera på hur jag ska göra. Tack för informationen. Kram❤️
nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229