Mina funderingar & frågeställningar
Hej mina hjärtan! Jag har funderat på en sak länge... Varför är vi så elaka mot oss själva?

Ja, jag menar varje dag ger iallafall jag mig själv kränkande ord, det kan vara allt ifrån ”du ser hemsk ut i den där tröjan”, ”varför bantar du inte?” eller ”varför ska du få den där fina tröjan, när inte Tilde fick den där tröjan en helt vanlig söndagskväll? - DU är ju inte värd den”.

Varför är det så svårt att just vara dig själv? Är det pga. att jag inte passar in i gruppen efter idealet? Du kanske känner dig ledsen över att du inte är som alla andra eller misslyckade på ett prov som du hade tränat jättemycket och hårt på?


Problemet är bara att alla människor begår eller gör misstag emellanåt, till och med Zlatan.

Alla människor är mer eller mindre rädda för att begå misstag, göra fel eller skämma ut sig själv. Men har du någonsin tänkt på hur viktigt och befriande det är att just vara dig själv? Att inte följa massa ”regler” och ”ideal” som internet har skapat.

Du kommer nå toppen av det högsta berget genom att vara dig själv. Tro på dig själv! Om inga misstag dyker upp på vägen kommer du inte lära dig och mogna på vägens gång heller...


Varje person som försöker hindra dig är inte en obestiglig barriär utan ett tillfälle att komma till rätta med bekymret. När problemet har löst sig är du en bättre medmänniska och närmare ditt slutmål. Du har allt du behöver för att slå ner hinder på vägens gång. Var dig själv utan att oroa dig för alla misstag du kommer möta på. Inga fel inga framsteg.

Följ drömmen så kommer du att lyckas! Det finns bara en sak du kan misslyckas på, om du slutar att vara dig själv... Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Tänk om vi var så elaka mot andra som vi är mot oss själva ibland. Bra skrivet <3maolions.blogg.se
ByAlma
,
Tack finis <3 Håller med dig till 110% alla dagar i veckan <3nouw.com/byalma
jennierenst
,
Tack! Precis vad jag behövde läsa idag🙏🏼♥️nouw.com/jennierenst
ByAlma
,
Det var så lite så! Det glädjer mig! Kram, Kramis, fina du <333nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229