Hej! Innan jag släcker lampan inför natten tänkte jag blogga om vilka mål jag har på bloggen 2017. Först kan jag säga att min blogg har blivit som en dagbok för mig, så skönt att bara få skriva av sig, medan man får äran att dela sin historia för alla läsare där ute, så fantastiskt! Om jag ska vara ärlig så har jag fått så mycket positiva kommentarer i kommentarsfälten från er, det räcker om ni bara skrivet ha en fin dag eller vilken fin tröja du har. Det behöver inte vara så avancerat!

Men en sak som är säker är att min psykiska ohälsa har blivit bättre efter att jag delat med mig om mina diagnoser. Bloggen har varit som en terapi för mig. Så vet inte hur jag ska tacka er för de fina kommentarerna jag har fått utav er. Om jag ska vara ärlig som jag vet att ni vill att jag ska vara är att jag inte vill vara någon dålig förebild för andra som lider utav psykisk ohälsa framförallt ätstörningar. Så därför äter jag mer efter att jag börjat med bloggen för att jag vill vissa att det går att bli helt FRISK från en ätstörning. Så bloggen hjälper mig jättemycket för att bli frisk från psykisk ohälsa och framförallt fri.

Så tack ytterligare en gång! Men till inläggets innehåll: har du några mål med bloggen 2017. Jag vill förmedla min historia vidare och inspirera fler folk med psykisk ohälsa med budskapen det går att bli frisk och att man inte är ensam. Därför berättar jag öppet och ärligt om min psykiska ohälsa, för att det kan hända vem som helst och när som helst. Det är mina största mål med bloggen. Sen vill jag även blogga om mode, skönhet, min livsstil, matlagning, resor mm. Inte bara negativa spiraler! Jag ljuger om jag säger att jag inte vill ha fler läsare för det vill jag, vem vill inte? Men det är bara ett plus i kanten för det viktigaste är att jag tycker bloggandet är roligt och att jag kan inspirera folk till ett bättre liv. Så det är mina mål med 2017 och i framtiden. Vad är era mål?

Hoppas ni uppskattade detta inlägg, så ses vi imorgon igen! Kram❤️

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
,
Startat veckan med att hylla en blogg har du en favorit bloggare du vill hylla så kika in! 😊 Ha de bra!nouw.com/jagochminahjärtan
Saramadelene
,
Vilken fin blogg . Va gärna med och delta i veckans blogg & min frågestund <3nouw.com/saramadelene
ByAlma
,
Absolut det ska jag göra💞nouw.com/byalma
Saramadelene
, Spam
Ni är välkomna att bli medlem i min https://www.facebook.com/groups/779610938861572/nouw.com/saramadelene
IP: 82.99.3.229