Hej mina hjärtan! För typ en månad sen, fick jag ett meddelande här på bloggen, som jag glömt svara på! Det handlar nämligen om jag haft pojkvänner eller vill skaffa någon?

Jag har varit sjuk i en allvarlig ätstörning och varit deprimerad. Har inte riktigt haft självförtroende och självkänsla! Detta har gjort att jag inte känt mig redo att ens prioritera detta. Självklart vill jag skaffa pojkvän längre fram i mitt liv, men inte i dagsläget. För först behöver jag få tillräckligt med självförtroende för att älska mig själv. Innan jag kan börja älska någon annan!

Ja, jag mår bättre! Men har en lång väg att vandra, det kan ta en månad, ett halvår eller ett år! Vi får vänta och se! Men självklart längtar jag tills den dagen kommer, men i dagsläget har jag inte orken för det, eller tid! Då jag kämpar varje dag för att orka med veckan.

Till nästa fråga har du haft pojkvän? Nja, nej jag har aldrig älskat någon på det sättet. Men självklart har jag haft 1-2 pojkvänner på lågstadiet, men skulle inte säga att det var "äkta" pojkvänner. Hoppas du som undrade, fick en liten förklaring! Lite oklart kanske, men hoppas det inte gör något, kram❤️

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
,
Hoppas du har en bra dag. Jag har en veckans bloggtävling du gärna får kika in 🌟nouw.com/ebbabrage
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229