Mina julklappar...?

Mina funderingar & frågeställningar

Stan och Marieberg i Örebro!

Hej mina hjärtan! Hjälp vad dagarna går fort när hela familjen är hemma på jullov. Idag har jag tillsammans med min mamma och pappa varit i Örebro och shoppat på mellandagsrean. Eller shoppat och shoppat, det blev knappast några shoppingpåsar. Jag köpte endast några örhängen från H&M. Mamma och pappa köpte ingenting till sig själva utan bara en blus och ett par strumpbyxor till min syster. Hursomhelst var det hur mycket folk som helst på både Marieberg (galleria) och på stan. Jag blev mest trött på att gå runt i butikerna och små titta på "små- fynden".

Innan vi tre åkte in till Örebro pappa, mamma och jag så var vi hemma hos min farmor och farfar och fortsatte fira jul där, eftersom att jag och Tilde inte hade firat jul tillsammans med mina fastrar. Av mig och Tilde fick dem en kokbok som jag och min syster hade skapat tillsammans. De blev jätteglada! Jag fick tre julgranskulor från Svenskt Tenn och en stor ljusstake (blomkruka) från Klong i mässing - så himla fin! Dock så förstod jag det innan, eftersom att magkänslan sa så. Hahah! ;)

Det är några stycken som har frågat mig om jag kan publicera ett inlägg på alla mina julklappar. Absolut kan jag göra det! Men jag vill inte skryta på något sätt och vis. Därför tänker jag be er om en omröstning... under detta inlägg!

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh, älskar att få se andras julklappar <3nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229