Mina framtidsdrömmar...

Hej mina hjärtan! Detta inlägg tänkte jag ägna till mina drömmar i framtiden. Jag tänker att det kommer vara jättekul att titta tillbaks på, när man kommit in i 40-50 års krisen, som de flesta av era föräldrar hamnat i...? Hahah! Men hursomhelst drömmer jag om detta:

5 år: Om 5 år är jag 21 år, då drömmer jag om att jag förhoppningsvis pluggar mot mitt drömyrke på universitetet. Min dröm i dagsläget är att bli utbildad psykolog, eller inom den yrkeskategorin. Sen skulle det vara mysigt med en pojkvän...

10 år: Förhoppningsvis lever jag tillsammans med min partner, har kanske barn?, och bor i en lägenhet med hund och bil. Det skulle inte sitta fel, bästa åldern enligt mig!

20 år: 2-3 barn, tillsammans med en pojkvän eller make. Vi bor i ett nytt, fräscht hus i centrum i Örebro. Lever livet och planerar för en utlandsresa till USA med familjen... :)

50 år: Då är jag 66 år, så kanske precis gått i pension. Har kanske några barnbarn och umgås med dem småttingarna på fritiden. Läser Aftonbladet, tittar på längdskidorna och stickar dopklänningar till mina nya barnbarn. Eller vad gör man i den åldern? Planerar för utlandsresor och lever i nuet. Vem vet? Kram❤️

Kram, Kramis <3

Gillar