1. Jag brukar aldrig lyssna på topplistan på Spotify utan jag kör min gamla tråkiga gamla lista. Alltid dock ett säkert kort! Denna låt upptäckte jag när jag o Tilde köpte Netflix föra veckan, och började titta på Störst av allt. Molly Sanden sjunger denna låt och hon fick både mig men framförallt Tilde att tappa hakan. Tilde gråter väldigt sällan. Låten är väldigt känslosam och väcker många känslor, speciellt när man tittar på en film som är väldigt stark. Ett tips för alla som vill lyckas gråta men även till er som bara vill höra en sk'''t bra låt.

2. Denna låt visade Tilde mig i tisdags påväg till skolan. Hon skulle nämligen gå på Veronica Maggio på fredagen (i fredags). Låten är gjord av Veronica Maggio och Hov1. Jag har oftast ganska svårt för killgrupper som rappar och sjunger. Älskar lugn musik, men denna låt sammansatt med Veronicas stämma gjorde något lite extra. Hov1 blev en favorit. Tilde brukar ibland spela dem, men nu ska jag också börja lyssna på dem.

3. Denna låt är också gjord av Veronica Maggio. Jag älskade henne som liten, men det har blivit några år nu som jag inte lyssnat på henne så mycket. Men i år, vad händer? Hon släpper världens bästa musik. Det är inte för sorgset, men ändå lite. Nu låter jag som världens sämsta popälskare, och det är nog sant. Men jag börjar allt mer gilla svängiga låtar. Detta är absolut en favorit. Jag som aldrig slutar lyssna på låtar, säger redan nu att denna låt kommer spelas minst 1000 gånger till.

4. Denna låt spelade också Tilde vilket fick mig lyssna på den. Väldigt bra intro som Vigiland och Alexander Tidebrink gjorde. Älskar verkligen denna låt, eftersom den gör en peppad på något magiskt sätt. Jag känner att den ger mig kraft till att lyckas. Brukar spela denna låt nu på slutet när alla tjatar på mig och jag tappar tron till ett friskare jag. Älskvärd!

Vilken låt är er favorit?

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Åh älskar dem allihopa ❤️nouw.com/happym
ByAlma
,
Då är vi två😻😅nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229