Psykisk ohälsa

Hej mina hjärtan! Jag satt och tittade bland mina bilder och fick syn på denna bild. Denna bild är tagen på Ätstörningsenheten i Örebro, som jag tog för ganska länge sen. Jag har inte varit på Ätstörningsenheten på väldigt många veckor, och det har inte gått så bra sen sist. Jag har gått ner några kilon, samt att jag gått in i väggen sen sist. Så det har hänt väldigt, väldigt mycket! Just nu får jag hjälp på BUP 2 gånger i veckan, mot min depression samt ångesten inför skolan. Men vi har inte pratat så mycket om mat, då vi inte har tid att reda ut matproblem under dessa 2 tillfällen under veckans gång...
Dock så har mamma ringt Ätstörningsenheten ytterligare ännu en gång och nu har jag fått en tid. Jag vet dock inte när jag ska träffa min nya behandlare!? Jag ska utföra en behandling som kallas för KBT-E, där huvuduppgiften är att jag ska ta hand om min behandling själv, utan min mamma o pappas hjälp. Om inte det fungerar, så blir jag troligtvis hänvisad till Capio ätstörningscenter i Stockholm. Det vill säga ett behandlingshem för allvarliga ätstörningar! Men jag hoppas att min behandling ska fungera, men jag är lite osäker på detta. Då jag vill ha hjälp att hantera ångesten innan, under tiden och efter matsituationer... Självklart KBT också, men om det ska fungera så behöver jag våga ta steget, och i dagsläget vågar jag inte ta denna risk själv.
Men jag hoppas självklart att min behandling ska fungera!? Så hoppas jag att ni mår bra i det härliga vädret, kram❤️

Gillar

Kommentarer

S
S,
Inte kan du skriva att behandlingshemmet är för allvarliga ätstörningar?! Hur menar du? Den meningen kan trigga igång vilket det gjorde mig. Om man går in på deras hemsida står det att de behandlar alla ätstörningar oavsett vikt.
ByAlma
,
Alla ätstörningar är allvarliga, vännen❤️🙁nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229