Samarbete & Tävlingar

Samarbete med Personligalmanacka.se

Hej mina hjärtan! Allt bra? Dagens inlägg är inget mindre än ett samarbete med Personligalmanacka.se. Det var faktiskt jag som tog kontakt med Personligalmanacka.se via mejl på grund av att jag var i behov av en ny, fräsch almanacka inför skolstarten, samt att jag har hört mycket gott om dem. Och de ville gärna arbeta med mig, genom mina sociala medier - som glädjer mig mycket!

När jag passerade min och min familjs brevlåda, när jag kom hem från skolan i eftermiddag så låg den här! Min nya, fina, fräscha, underbara kalender som jag skapat, så jag tänkte visa er lite hur min egna design ser ut...;

Det bästa med Personligalmanacka.se är att man kan designa sin egna almanacka, efter smak och påhittighet. Man kan göra sin formgivning genom enkla steg i taget med hjälp av foton, teman, texter osv. Poängen med det hela är att skapa sin egna dröm- almanacka. Istället för att gå till närmaste bokhandel och köpa sig en helfärgad, svart, tråkig kalender. Men med hjälp av Personligalmanacka.se kan du göra den värsta, påhittiga designen.

När du beställt din, alldeles egna almanacka från Personligalmanacka.se följer det dessutom med ett gummiband, en plastficka, en linjal och massvis av fina klistermärken på köpet. Man kan dessutom bland annat välja till pennor (pennorna på bilden kommer inte därifrån), fodral, skrivhäfte i samma mönstergivning. DU SKAPAR OCH DU VÄLJER!!

I början av min kalender så skrev jag texten:

I slutet av min kalender finns några sidor med kartor, några linjerade sidor, rutiga sidor, och några helt blanka sidor. Men samma sak när det kommer till de avslutande sidorna, man väljer själv - hur man en vill ha det!

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara observera er att om några dagar har du chansen att vinna en valfri kalender från Personligalmanacka.se, genom enkla tävlingsregler HÄR på min blogg. Håll därmed utkik här på min blogg så att ni inte missar något skoj, för ni kommer inte ångra er!! Det kan jag lova! ;)

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

linaahnberg
,
Men gud så fin almanacka!😍nouw.com/linaahnberg
ByAlma
,
Tack finis❤️nouw.com/byalma
happyM
,
Åh funderat på att klicka hem en länge, slutade dock med att jag var för ivrig med att börja skriva för att vänta på att få hem en. Men ser ju nu att man borde gjort en 😍❣️nouw.com/happym
ByAlma
,
Hahah! Du får vara med i min kommande tävling, troligtvis blir den imorgon❤️ Kram❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229