Månadens lista - Del 2/2

Månadens lista - Maj 2019

Månadens bästa köp:

Svart kjol med guldfärgade prickar

Jag är jätteglad över att jag har köpt denna svarta kjol med guldfärgade prickar. Jag köpte kjolen ifrån Jon & Jonna i Karlskoga stad, men klädesplagget kommer ifrån märket Pieces och är i storlek extra small.

Månadens bästa beslut:

Jag är helt säker på denna fråga! Det var för några få veckor sedan när jag utförde nationella provet i matematik. Jag var verkligen livrädd, hade inte sovit på hela natten så var helt slut i huvudet. Men jag klarade det och fick det resultat jag siktade på. En underbar känsla!

Månadens upptäckt:

Oj, den var svårare! Jag skulle nog vilja säga att det är mina akrylnaglar som har hållit från 30 april och är fortfarande på plats. Sjukt egentligen! Självklart har min "vanliga" naglar växt ut men jag har målat med nytt nagellack, så att det ska se lite bättre ut.

Jag tror jag väntar till akrylnaglarna har släppt av sig själv, då jag vill låta mina "riktiga" naglar få chansen att återhämta sig samt vila under sommarlovet. Jag har heller ingen kraft, energi eller vill lägga mina pengar på att gå till salongen för att ta bort akrylen.

Månadens projekt:

Det har helt enkelt varit att göra klart ämne efter ämne i skolan inför tisdags sommarlov. Jag har arbetat hårt med att få klart alla kurser och rätt så nöjd över mina skolresultat för detta läsår. Det känns skönt jämfört mot förra årets slutbetyg.

Månadens längtan:

Ena sidan av mig skriker just nu, medan andra sidan i min hjärna ger mig stående applåder. Jag står i kö till ett behandlingshem för just min ätstörningsproblematik i Varberg. Jag vill få hjälp nu med detsamma eftersom att jag har nyligen och är inne i ett bakslag. Därmed vill jag ha hjälp nu med detsamma, för att inte hamna där jag var för några månader sen. Sjukhusvistelse, sondnäring och massvis av tårar. Medan ena av mig strider emot Varberg då jag vet att jag behöver kämpa för att vinna över just helvetet. Jag vill, men min rädsla är hemskt samt strider emot varje sekund.

Månadens uppfyllda mål:

Att jag har utfört mitt "andra" år på gymnasiet med alla mina motgångar. Det är jag tacksam, glad och "stolt" över. Självklart känns det extra skönt att ha en skön känsla inombords inför skolavslutningen på tisdag, eller ytterligare sagt imorgon. Heja mig!

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh så himla bra köp, gaaalet fin ❤️
nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh då har du ju bästa året framför dig med gymnasiet nu! Dröm!
nouw.com/celinelundqvists
ByAlma
ByAlma,
Tveksam🤣😻 Men det är kul att gå på gymnasiet, men drömmer om att få börja jobba och kunna hjälpa❣️
nouw.com/byalma