Månadens lista - Del 1/2

Månadens lista - Juni 2019

Månadens färg:

Förra månaden blev månadens färg gul, så vad sägs om färgen vit nu under juni månad? Jag tycker vitt är så himla fint nu till sommaren. En vit outfits passar så himla bra till både vardags och fest. Snyggt, fräscht och somrigt!!

Månadens favorithändelse:

Det måste vara vår familjs nya investering, lägenheten i Lindvallen. Vi har dock vetat om att lägenheten är vår några månader tillbaks. Men när man skrivit på papperna och kontraktet, samt börjat inrett vårt nya hem på vintrarna börjar det kännas allt mer verkligt.

Månadens dryck:

Jag skulle nog säga att det får bli nya nyheten för Loka, Solig Citrus. Drycken är ljuvligt god till ett vanligt mellanmål likväl som en middagsdryck. Loka Solig Citrus passar i alla lägen, oavsett väder eller tid på dygnet. Jag föredrar dock drycken tillsammans med massa is ute i det blå, en varm vår eller sommardag.

Månadens detalj:

Oj, den var svår! Jag skulle nog säga jeanskjolen i alla dess former och färger. Jag har den så kallade typiska jeanskjolen här hemma i garderoben i det vanliga jeans-materialet. Men självklart strävar jag efter att hitta den där perfekta färgglada jeanskjolen inför juli månad. Min tvillingsyster köpte en gul jeanskjol häromdagen och herregud vad avundsjuk jag blev, för den var verkligen svinsnygg nu till solbrännan.

Månadens klädesplagg:

Månadens middag:

Är ni ironiska med mig? Jag kommer alltid svara tacosen. Mums! I detta lager borde de flesta veta om det. Ja, min favoriträtt är tacos i alla dess former. Kyckling, räkor, hummer, kräftor, fisk, chili con carne till köttfärs.

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar