Mina funderingar & frågeställningar

Hej mina hjärtan! Nu börjar ytterligare en dag närma sig mot sitt slut. Om jag ska vara ärlig så är jag helt slut. Samtalen på BUP och Ätstörningsenheten är verkligen så himla ansträngande, framförallt när det är dags för mig att väga mig. Men idag kändes det lite lättare när jag skulle väga mig, när jag såg dessa fina citat på spegeln inne på toaletten. Det roliga med det hela, var att en vän till mig hade skrivit citaten och satt upp budskapen på tavlan. Hon är verkligen så himla omtänksam och underbar på än och samma gång.

Jag blev verkligen så himla glad, när jag läste dessa citat. Man fick verkligen en tankeställare. Därför vill jag dela med mig detta till er!! #duärfinsomduär & #duärvärdefull ❤️ Kram, Kramis❣️

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Åhhh alltså vilken fin tanke, så himla fint gjort verkligen ❤nouw.com/happym
Sabina
Sabina,
Tack snälla du! Är glad att jag skrev dessa lappar, har velat göra det länge. Sådana citat är viktigt.
Små ord men ändå värdefulla.
ByAlma
,
❤️❤️nouw.com/byalma
Sabina
Sabina,
Fina du! Fick ett leende på läpparna när jag läste ditt inlägg. Blev varm i hjärtat när du skrev att det kändes lite lättare när du skulle väga dig igår.
Är glad att du blev glad när du läste dessa citat. Tack för att du skrev ett inlägg om detta! ❤
Är glad att jag skrev dessa lappar, har velat göra det länge. Sådana citat behövs det, för att påminna. Små ord men ändå värdefulla. Små ord som kan få en att le.
Kram ❤
ByAlma
,
Säger det ytterligare ännu en gång: Det är jag som ska tacka dig för de fina citaten. Du ska inte tacka mig! Kram, Kramis❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229