Lyssna noga på dessa viktiga ord!

Mina funderingar & frågeställningar

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vårat samhälle är så ideal fokuserat.

Att alla ska känna en stor press att se ut som alla dessa modeller som inte ens ser ut som normen. Dom ser ut som normen efter timmar av redigering.
Alltså strävar vi efter något som inte finns. Eller om det finns. så är det sjukligt!
Man kan alltid hitta "fel" på sig själv. Felen finns inte. Felen är inte fel. Felen är vad som gör dig unik och vacker. Felen är vackra. Du är vacker.
Du kan ha på dig vad som passar dig där och då.
Du kan sminka dig eller inte sminka dig - hur du än vill.
Du kan gå hur du vill.
Om du tycker att du inte kan ha shorts så har du fel. Du kan rocka dom shortsen med dina ASSNYGGA orakade ben. Alla har vi ASSNYGGA ben. ASSNYGGA armar. ASSNYGGA magar. Bara för att vi inte har samma proportioner som tjejerna på Victoria Secret's reklamkampanjer så är vi inte "tillräckligt" snygga.

Om någon säger något annat, om någon förolämpar ditt utseende. Kom då ihåg att samhället är stört. Att samhället är det som är fel. Inte du. Du är HELT RÄTT. Därför är du perfekt med dina flaws.
Tack för mig. Rocka nu allt ni vill ha på er, men inte vågar. Ni är så jävla snygga i allt.

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Mycket kloka ord, fina Alma! <3 <3 nouw.com/denevigaresenären
ByAlma
ByAlma,
Tack vännen! Dina kommentarer till alla mina inlägg, betyder mycket för mig! Mer än någonsin! Så tack ytterligare ännu en gång. Du verkar så jäkla snäll, tänk om man var kompis med dig! Eller det är vi redan😆 Kram❤️nouw.com/byalma
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Min fina Alma, det är så roligt att höra! Du är så fin och skriver så ärligt och klokt att jag inte kan låta bli att fängas av dina ord. Här har du en trogen läsare och en vän 😊😊❤️❤️🌸☀️nouw.com/denevigaresenären
ByAlma
ByAlma,
Åh blir tårögd av dina fina varma ord! Massa kramar❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229