Lunchdejt, minnen & uppskattning

Hej mina hjärtan! Herregud, vad dagen har varit bra! Imorse så tog jag en behövlig sovmorgon för att ladda batterierna extra mycket inför den kommande veckan. Jag arbetar väldigt intensivt den här veckan som kommer, vilket naturligtvis kommer att ta mycket på krafterna.

När jag väl hade tagit min välbehövliga sovmorgon imorse, så gjorde jag mig iordning i lagom takt för att sedan ta bussen in till Örebro, där jag hade planerat en lunchdejt med en av mina nya vänner i klassen. Vi beslutade oss för att köpa med oss lite thaimat, kycklingwok, för att sedan sätta oss vid vattnet utanför Örebros slott. Det var väldigt uppskattat! En mysig lunch med bra sällskap och god mat. Det blev en hel del skratt relaterat till gamla minnen också. ;)

Nu, några timmar senare så sitter jag här i personalrummet och äter min middag. Jag påbörjade dagens arbete klockan 15.45, så nu är det sista rycket innan arbetspasset slutar vid kl. 21.30. Sedan blir det hemåt igen för att sova några ynkliga få timmar, innan morgondagens arbetspass börjar igen. Imorgon arbetar jag mellan klockan 07.00-16.00. Vad har ni för planer under morgondagen? Ha det bra!! Kram, Kramis❤️

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en helt underbar dag! Stor kram fina du!
nouw.com/missjohansson
hannapanna69
hannapanna69,
Men älskade hjärtat då, låter ju som en alldelse underbar dag!!
Du förtjänar verkligen hjärtis
Så mysig med ett härlig mysdejt👌🏼🙏
Och snacka om grym du är hjärtat, thaimat grymt Alma du är bäst alltså = ingen protest👏🏻👊🏻👊🏻
Vi hörs på luren sen hjärtis 🥰❤️
Bamselove🥰🥰❤️❤️