Mina funderingar & frågeställningar

Drömma kan man alltid göra...!!

Hej mina hjärtan! Under gårdagen funderade jag väldigt mycket kring framtidens drömmar när jag promenerade med min hund Enya genom skogsdungarna. Vinden blåste medan få vattendroppar föll ner från den klargråa himmelen. Jag kände hur jag kippade efter andan efter den friska luften. Känslan var så fri. Jag kunde känna den där riktiga livsglädjen eller passionen för någonting. Drömma stort kan jag alltid göra när jag vet vad jag vill göra av mitt liv. Planen har jag men självförtroendet att våga hålla kvar i önskan är desto svårare.

Jag har inte en dröm utan flera. Livet har så mycket att erbjuda. Ett stort mål för mig är att kunna försörja mig genom ett arbete jag älskar. Författarkarriär, föreläsare, bloggare och att kunna dela med mig av mina erfarenheter, misstag och genvägar. Psykologprogrammet eller socionomprogrammet ligger högst upp på den listan. Försörjning handlar om så mycket mer än karriär och pengar, utan att klara att ta hand om sig själv och i sin tur ett annat liv förhoppningsvis. Att bli mamma har alltid varit ett måste för mig under livets gång. Men också att hitta den där perfekta pappan till mina framtida barn. Leva det där "Svensson" livet. Flytta till ett familjehus så kallad drömvillan med stor trädgård, lekande barn, hunden som skäller och Volvon på uppfarten. Elda med ved i kakelugnen och känna årstidernas skiftningar. Känna livskvalitén till 110 procent.

Frågan är bara hur jag ska uppfylla dessa drömmar...? Inbilla sig gör jag varje dag. Problemet är bara att det är svårt att göra någonting för att närma sig den, eller till och med förverkliga den. Istället är det lättare att sväva in i ett tillstånd av ett väntande. Avvakta tills någonting händer, eller förändras så att målen går i uppfyllelse - som om pappan till mina framtida barn knackar på dörren, eller att pengarna svävar in på kontot ena dagen till den andra.

Jag sitter i ett så kallat väntrum. Livets eviga väntrum med den högsta siffran på kölappen. I förhoppningen på bättre tider. Ingen ångest eller fällandet av gråtande tårar. Avvaktan efter att bli serverad de nya möjligheterna på ett silverfat. Undra om mina nya utmaningar kan hjälpa till med livets svåra gåta eller iallafall ge svaret till en milstolpe till drömmarnas verklighet...?

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
❤️❤️❤️nouw.com/juliamalmgren
ByAlma
,
IP: 82.99.3.229