Mina funderingar & frågeställningar

Vila i frid, älskade Thea! Jag tänker på dig och dina närmaste anhöriga! Massa styrkekramar till er <3

Hej mina hjärtan! Jag skriver detta inlägg med en klump i bröstet. Jag har följt denna tjejs resa mot hennes cancer under ett bra tag nu. Det är skrämmande hur mycket en sjukdom kan förstöra så mycket, som faktiskt cancer gör. Thea Schulz har bloggat om hennes resa mot "gallgångscancer" i hennes lever, här på Nouw. Det har inspirerat många drabbade, anhöriga, vänner och bekanta, att livet faktiskt kan vara oerhört smärtsamt. Livet kan vara underbart men det kan också finnas en baksida i det. Thea har verkligen kämpat fram och tillbaks till och från sjukhus i många, många år. I början av juli 2017 fick Thea reda på att hon har obotlig cancer.

Sen dess har denna underbara, positiva tjej kämpat varje dag mer eller mindre. En dröm som Thea önskade sig var att gifta sig med hennes underbara pojkvän, och vad hände? Jo, resultat kunde inte bli vackrare och bättre än vad deras drömbröllop blev. Oerhört starkt och gripande av de båda två. Thea har också haft sämre dagar. Hon har genomfört en stor steloperation av nacken, eftersom att hennes sjukdomsbild har förstört hennes nacke så pass att hon inte kunde hålla upp huvudet längre.

Varför jag skriver det här inlägget är på grund av att jag bara vill sprida Theas kämpande in i det sista. Idag klockan 14.18 somnade denna oerhört starka och fantastiska tjej in. Det lilla jag har läst på hennes blogg är att hon har verkat vara en underbar människa, bra på alla sätt och vis. Hennes kämpande räckte tyvärr inte mot cancern. Men en sak är säker hennes minnen kommer inte lämna oss ifred. Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara yttra mig om att livet är så fruktansvärt orättvist. En människa ska inte behöva lämna denna jord som 24 åring. Tillsammans är vi starka mot cancern - bli månadsgivare nu om du vill vara med och rädda liv. Klicka här för att bli månadsgivare - DET GÖR SKILLNAD! <3

/Theas blogg! - Jag hoppas att jag fick ägna detta inlägg till dig Thea samt för dina anhöriga!? 3

@fuckmincancer

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Åhh, vila i frid ❤️❤️nouw.com/happym
ByAlma
,
❤️❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229