Mina funderingar & frågeställningar

Hej mina hjärtan! Mina 17 år har spenderats med mina nära och kära. Och självklart kommer jag fortsätta kontakten med alla dessa älskade och underbaraste människorna i världen. Jag måste ägna ett inlägg till min mamma, pappa och syster samt min hund Enya. Jag vill också dela med mig av lite tacksamhet här på bloggen, då det varit dåligt med det på senaste tiden.

Utan stödet från min mamma och pappa, skulle jag inte ens stå på benen. De betyder allt för mig, trots att det finns motgångar under dagens gång med bråk och vilda diskussioner. Men så är det nog för alla föräldrar och barn, när man pratar om bråkiga diskussioner; då det är så mycket enklare att agera sin ilska mot dem än personer som ej är närvarande, så att säga!


Det jag ville komma fram till är att utan mina föräldrar samt min tvillingsyster, så skulle jag vara så ensam. Helt tom och deppig, för de gör mina dagar... Jag älskar er! Både mina närmaste familjemedlemmar till alla er som ger mig kärlek här på bloggen <3 TACK!! Kram, kramis❤️

Gillar

Kommentarer

ineees
,
Så fint<3nouw.com/ineees
ByAlma
,
❤️❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229