Läxor kan faktiskt vara avkopplande!

Hej! Hoppas ni haft en bra måndag! Är det bara jag som känner mig trött på måndagar, och det känns som att dagen aldrig tar slut?! Man längtar redan tills nästa helg, som känns som en evighet kvar. Kan erkänna att jag börjar bli lite skoltrött...
Precis detta, ska detta inlägg handla om. Jag ska nämligen ge er mina pluggtips, som förhoppningsvis kan hjälpa någon av er! Nu tänker säkert någon av er, det är väl bara att läsa in provet. Men det är fel! Jag har nämligen kommit på en massa bra tips, som gör det roligare och lättare att plugga inför ett prov/ läxförhör:

Lättast för mig när jag ska plugga är, att det måste vara tyst omkring mig. Jag har jättesvårt att läsa en text och förstå, om det inte är tyst omkring mig. Det är faktiskt helt omöjligt. "Så det är prio ett", annars kan jag inte koppla av. Sen så har jag svårt att koncentrera mig, mina tankar bara flyger iväg på allt annat! Sen tycker jag att det är viktigt att sätta sig skönt och bekvämt, med massa kuddar och filtar. Helst ha Enya i famnen sovande, då blir jag avslappnad. Ett till tips är att tända massa ljus, samt ha någon lampa tänd. Så man ser bra, annars så somnar man. Har testat flera gånger, haha! Ibland brukar ja ha lite musik i bakgrunden, kom ihåg lugn musik. Detta är mina bästa tips till att plugga till ett prov.
Om man ska plugga till ett glosförhör, kan jag rekommendera att skriva glosorna. Då man kommer lättare ihåg glosorna om man skriver dom. Hoppas något av de här sätten, kan hjälpa någon av er. Kom ihåg också att inte plugga ihjäl er, lagom är alltid bäst. Kom ihåg vad jag skrev förra inlägget, annars titta gärna förbi...
Om det är någon som har något förslag om vad jag ska blogga om, får ni jättegärna kommentera det i kommentarsfältet. Annars har jag en massa olika förslag och idéer på vad jag ska blogga om. Så hörs vi imorgon, godnatt!
Kram💕

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer