Psykisk ohälsa

Hej! Just nu sitter jag framför tv:n framför Lets Dance. Jag hoppas på Anja, då jag har följt hennes karriär genom tv-rutan. Älskar ju slalom så det blir ju självklart Anja. Vem vill ni ska vinna?

Igår vart det en sväng in till Örebro igen. Jag gick på Marieberg en kortis då Tilde ville titta in på BikBok. Så det gjorde vi, men tyvärr hittade Tilde ingenting. Typiskt Tilde faktiskt! Innan jag går in i en affär så vet jag att jag kommer hitta någonting jag vill ha. Tilde och jag är tvillingar men vi helt olika när det gäller shopping.

Självklart åkte vi inte in till Örebro för att Tilde skulle titta in i en affär. Det var det jobbiga också! Nämligen besök på Ätstörningsenheten för min del som är lika med undersökning + vägning = panik. Seriöst när jag satt i väntrummet så satt jag och skakade. Mamma sa till mig att jag skulle skärpa mig flera gånger. Men det kan ju inte jag hjälpa, jag sitter ju inte och skakar på flit. Så jag var verkligen jättenervös.

Idag var det inget vanligt samtal med min kurator utom hos min doktor. Så då var det först lite mer undersökning en det brukar. Jag kunde inte ljuga och säga att jag inte var nervös för det såg man verkligen på min puls och blodtryck. Ni förstår säkert varför jag var nervös, det behöver jag knappt nämna. Självklart var över vikten! Men jag kunde andas ut för jag hade inte gått upp eller ner ett hekto. Så då behövde jag inte få panik för att jag hade gått upp och inte bli besviken att jag hade gått ner = ingen skola! Så det gick perfekt, tycker dock att jag gått upp lite för mycket senaste tiden.

Annars vart det ett samtal på 1h och 20 minuter. Vi pratade om mina framsteg, hur vi lägger upp fortsättningen, depressionen, ångesten och medicinering. Så det kändes bra men samtidigt var det lite jobbigt att tänka tillbaks för ett halv år sen när jag var inlagd på sjukhus. Då jag vägde som minst, många kilo där ifrån men har en långbit kvar för att bli frisk. Så det skrämmer mig! Min blogg och min skola är min räddning just nu, så TACK!

Vi ses imorgon igen, kram❤️Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229