Köp SELEN från svensk hälsokost.se

Samarbete med svensk hälsokost.se

Hej mina hjärtan! Hoppas allt är superbra! Jag vet att måndagar kan vara lite krävande och veta att det är en hel vecka kvar tills nästa helg. Men kom ihåg nya utmaningar och nya möjligheter. I samarbete med Svensk hälsokost!

I dag ska jag samarbeta med svenskhälsokost.se, så det känns jättekul! Det har blivit en hel del samarbeten med företag inom hälsokost, så jag hoppas att ni tycker det är kul. För jag älskar hälsokost och lägger stor tid på det i min vardag.

Hälsokost.se är ett företag som arbetar hektiskt med att värna om en hälsosam kost i vardagen. De arbetar främst med att hitta kosttillskott i vardagen i form av hälsokost. Exempel på detta kan vara allt från antioxidanter, vitaminer, mineraler och nyttiga fettsyror, som ger ett tillskott som underlättar kroppen. För att människan ska må bra!

Jag har aldrig använt mig att kosttillskott i vardagen, så detta ska bli jättekul, för att se om detta stämmer eller inte. Mitt mål med Selen, det som jag ska testa i detta samarbete är att få bättre kvalité på mitt hår samt naglar. Då det inte har blivit bättre precis pga av min anorexi. Så det skulle vara jättekul om detta fungerade! Så jag kunde känna mig lite vackrare... SelenFAKTA:
"Selen är ett grundämne som fungerar som en antioxidant i kroppen och bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar, ämnesomsättning och normal sköldkörtelfunktion. Selen hjälper även till att bibehålla kvaliteten på hår, hud och naglar. Selen är ett icke-metalliskt grundämne som finns i jorden, men i väldigt låga halter. Det är även ettessentiellt spårämne som har enzymatiska funktioner och fungerar som en antioxidant i kroppen, vilket skyddar cellerna mot fria radikaler och nedbrytning.

Selen bidrar även till normal sköldkörtelfunktion vars viktigaste uppgift# är att styra ämnesomsättningen. Sköldkörteln producerar hormoner som påverkar nästan alla kroppens funktioner. Selen har också enligt forskning visats ha en positiv verkan på muskelsvaghet och muskelsmärtor. Det är även 100% vegetabilisk och lättupptaglig form" Selen

KÖP Selen idag på hälsokost.se då det är i dagsläget ett erbjudande för endast 69 kr istället för 89 kr. Dessutom får du 3 för 2, så passa på att köp IDAG! I en burk finns det 100 tabletter av Selen. Så det räcker länge, för ett så pass lågt pris. Om det funkar ska jag absolut använda mig av det i vardagen. Har ni testat Selen? Vad tycker ni i så fall? Så får ni ha en riktig bra måndag, kram❤️ #svenkhälsokost.se

Kram, Kramis <3

Gillar