Hej mina hjärtan! Om ni följt mig de senaste dagarna här på Nouw, så är jag övertygad om att ni vet att jag hör hemma i Thailand just nu. Så underbart! Igår tog mamma dessa fina bilder ner i vattnet med min kamera. Visst var de fina, för att inte vara en vattenkamera? Jag stannade kvar på stranden för jag var rädd att fiskarna skulle bita mig i fötterna - hehe!

Jag har varit ute och letat efter massa information om Koh Samui, då jag aldrig varit här förut - precis på denna ö i Thailand. Informationen tycker jag var rätt intressant, så därför tänkte jag dela med mig av den informationen för er... Har ni varit i Thailand eller kan ni något fakta om Koh Samui eller Ko Samui - hur man än stavar det till:

"Koh Samui (thai:เกาะสมุย) är en ö som är belägen på Thailands östkust, nära staden Suratthani på fastlandet. Med sina 250 km² är den Thailands näst största ö. Koh Samui har fått smeknamnet kokosnötsön. Den största staden heter Na Thon. På öns inre delar finns vattenfall med badbara laguner, men ön är främst känd för sina fina stränder. Ön har omkring 50 000 bofasta invånare."

Källa: Wikipedia (ta informationen med en nypa salt)

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229