Capio Ätstörningscenter

Hej mina hjärtan! Hoppas allt är superbra med er!? Just nu sitter jag och väntar på utspringet precis som alla kossor väntar inför varje år. Det hederliga kosläppet, så att säga!! Total glädje efter varje måltid när man klarat av att äta upp maten som serverades samt hanterat den värsta ångesten däran. Precis som man gör under de traditionella vilorna här på avdelningen.

Nu börjar lugnet sakta men säkert komma tillbaka och enbart 10 minuter kvar på vilan. Det kan inte bli bättre, för snart är alla måltider uppätna för dagen dessutom. Kvällsmålet väntar härnäst innan vi sprungit hela varvet runt. Från start in i mål, för dagen.

Hursomhelst har dagen varit väldigt lugn och harmonisk för min egen del. Jag har mestadels varit på mitt rum och sovit. Helt sjukt!! Men ärligt. Igårkväll började jag ytterligare ännu en gång med min sömn- medicinering jag har använt mig av till och från i periodvis. Men slutade använda sömnmedicin några veckor innan avdelningen med anledning att jag blir så himla trött dagen därpå.

Samma effekter har resulterat även denna gång. Jag har knappt hållit mig vaken under dagen. Förmiddagen gick helt okej under passet på känsloskolan samt under den korta promenaden. Men sen vet jag inte vad som hände...? Jag har sovit i princip hela dagen. Nu är jag kluven på om jag vågar ta till hjälpmedlet ikväll, eller inte? Vad säger ni? Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
,
Så mysigt å se kossorna😍nouw.com/elllensvensson
ByAlma
,
Ja verkligen❤️ nouw.com/byalma
e
e,
Hej Alma! Om du vill och orkar det vore det jättefint. Stor kram till dig!
ByAlma
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229