"Klumpen i magen växer"

Hej! Jag vet inte hur jag ska förklara mitt tillstånd idag. För ena sekunden är allt fröjd och frid, medan nästa sekund vill jag bara vara för dig själv och gråta. Det är svårt för mig att sätta finger på vad det egentligen är?

Jag vet inte om det är min depression som yttrar sig eller om det är min ångest som växer. För det känns inte riktigt som depressionen, men ena dagen känns det som det är det. Hoppas ni fattar grejen! Jag är så rädd för att klumpen i magen ska växa ytterligare, för är spänd dygnet runt och har en klump i magen, som gör att jag får ont i nacken och axlarna. Sammanfattning är jag på helspänn dygnet runt, det känns som någon slags ångest som vill förstöra min vardag. Men jag vet inte?

Mina krafter håller på att ta slut i vissa perioder, medans andra minuten känns det som att jag aldrig ska ge upp. Inte det att jag vill dö eller så, för det vill jag absolut inte! Men jag vill bara vara hemma och ligga på min säng och inte göra någonting. Utom när jag är i skolan eller på min feriepraktik för då känns allt bättre för en gångskull. Jag tror det beror på att jag har något i händerna och kan koppla av lite mer en annars. Det jag vill komma fram till är: "är det någon som vet vad det är"? Känner någon igen sig?

Så får ni ha en jättebra dag, kram❤️

Gillar

Kommentarer

linaahnberg
linaahnberg,
Jag kan verkligen känna igen mig i det du skriver. Du är så stark och grym! Massa kramar, tillsammans klarar vi det! <333
nouw.com/linaahnberg
ByAlma
ByAlma,
Åh tack fina du! Ja det gör vi❤️
nouw.com/byalma
feliciah
feliciah,
Styrkekramar i massor fina du 💖
nouw.com/feliciah
ByAlma
ByAlma,
Styrkekramar till dig❤️
nouw.com/byalma
Ulvelotta
Ulvelotta,
Låter faktiskt som ångest..får också extremt ont överallt vid ångest..kram
nouw.com/ulvelotta
ByAlma
ByAlma,
Det tror jag också, kram❤️
nouw.com/byalma
isabellahallbrink
isabellahallbrink,
Massa kramar till dej!!
nouw.com/isabellahallbrink
ByAlma
ByAlma,
Tack finaste du! Massa kramar tillbaks❤️
nouw.com/byalma