Capio Ätstörningscenter

Trigger Varning - Felaktiga tankar?

Hej mina hjärtan! Just nu i skrivande stund så mår jag inte alls bra. Det känns som om vikten aldrig kommer att stanna. Kilona rasar uppåt, mera och mera för varje vecka som går. Jag har nästan gått upp 10 kilo under dessa 8-9 veckorna. Förstår ni, hur mycket det är med tanke på en viktåterhämtning innan inskrivningen på Capio? Jag syftar på sjukhusvistelsen med tanke på att jag ökat mer än 10 kilo där. Min kropp ser fördärvlig ut nu. Jag ser en jättestor, fet, ful och äcklig kropp framför mig när jag tittar mig i spegeln, och om det skulle vara nog där - NEJ inga muskler heller!!

Alla säger att min självbild kommer att ändras på när jag når min normalvikt. Jag har några få kilon kvar nu men med tanke på deras ord, så borde min kroppsuppfattning ha blivit något bättre under alla dessa veckor, månader med viktåterhämtning. Men NEJ, istället ser jag mig bara växa och växa. Det tar aldrig slut!! Jag vill se normal ut. Ha samma kroppsform som min syster eller mina vänner. Men NEJ, istället ser jag bara mitt feta underhudsfett.

Jag är medveten om att jag letar fel på min kropp, med tanke på min dåliga självbild som ligger och gnor inom mig. Dessutom säger alla till mig att jag ser smal ut. Men jag har svårt att tro på deras ord, eftersom jag uppfattar min kropp som motsatsen. Kanske hör det till min ätstörningsproblematik? Eller så ljuger alla? Jag vet inte...

För om det skulle vara anorexin som spökar så skulle jag väl minsann se mitt riktiga jag nu, med tanke på att jag närmar mig min normalvikt...?

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

A
A,
Den enda som ljuger är din ätstörning. Anorexi ska dö! Du klarar det! ❤
lindasofieolsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229