Kampen mot min psykiska ohälsa!

Hej mina hjärtan! Häromdagen fick jag frågan om hur jag mådde!? Jag tror jag har gömt undan mina problem, under en längre period. Då jag känt mig så annorlunda samt att ingen riktigt har förstått mina problem, pga. att jag fått hjälpt väldigt länge, under flera års tid. Då resultaten på behandlingarna inte fungerat superbra under längre perioder. Många tror och säger att jag gett upp, och inte kämpar med exempelvis min ätstörning. Men jag har nog tappat hoppet och tron på mig själv, då jag alltid faller tillbaka i behandlingen. Men det är ju för att jag inte mår bra, och att inte hjälpen jag fått fungerat för mig.


Nu ska jag inte säga att inte behandlingarna har fungerat, för utom dem så skulle jag nog inte suttit här i dag. Men behandlingarna har hjälpt mig under kortare perioder och sedan får jag dessa jäkla återfall - eller vad man nu ska säga? Nu tänker inte jag bara på anorexin, utom också min depression, självskadebeteende och ångest som också är tillräckligt jobbiga nog. Ingen sjukdom är värre än den andra! Diagnoserna har troligtvis också kopplingar med varandra!


Under en längre period, har jag kämpat mer än någonsin för att överleva skola, kompisskap samt alla dessa behandlingar, framförallt mot depressionen samt ätstörningen. Det har fungerat både bra och mindre bra, men på sistone tid har orken inte bara funnits där. Detta beror på att jag är utmattad och att krafterna är slut! Men också att jag har så många bollar i luften hela tiden, då jag inte kan släppa taget om exempelvis skolarbetet under sommarlovet. Fast att jag gör mitt yttersta hela tiden, för att slappna av. Sover extremt mycket nu för tiden men blir dock inte särskilt piggare utav det. Nästan tvärtom faktiskt, konstigt nog! Ja, det kanske är något "fel" på mig! Men jag vet inte vad isåfall - hur ska jag ta reda på svaret? Kram <3

Gillar

Kommentarer

linabondesson
linabondesson,
Så himla stark! Ta det lugnt nu över sommaren. ❤️
nouw.com/linabondesson
ByAlma
ByAlma,
Tack finis❤️ Sköt om dig, du också😘
nouw.com/byalma
Viktor Högnäs,
Stark du är!! 😊 Ta hand om dig! Min blogg handlar om psykisk ohälsa samt epilepsi! :/
www.nouw.com/viktorhognas
ByAlma
ByAlma,
Tack vännen! Jag brukar titta på din blogg ibland - jätteintressant - kram❤️
nouw.com/byalma
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma
aqvistemilia
aqvistemilia,
kram ❤️❤️
nouw.com/aqvistemilia
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Kramar i massor, finis! <3 <3 <3
nouw.com/denevigaresenären
ByAlma
ByAlma,
Tack vännen❤️ Kram❤️
nouw.com/byalma