Gott & Blandat

Ju fler frågor desto bättre & roligare - Q&A

Hej mina hjärtan! Jag tänkte framöver lägga ut en frågestund här på bloggen, så det är bara att ställa frågor här nedanför inlägget, på Instagram eller via min mail almastoor@hotmail.se. Inga frågor är för små eller för stora, desto fler frågor desto roligare blir det. Jag har fått några frågor under min ”ledighet” från bloggandet, därmed kommer jag också besvara dem frågorna. Om ni skulle vilja det? Men i sådana fall blir det i ett separat inlägg.

Hursomhelst har dagen varit väldigt tuff. Då jag känner mig förkyld, hängig, halsont och mör i kroppen. Men det går nog över. En anledning kan nog vara att jag inte sovit hundra procent de senaste dagarna. Oron över framtiden gnager sönder mig där inuti under nätterna. Jag vill få det där riktiga tonårslivet med pojkvän, vänskapskretsen och massvis av shoppingrundor på stan. Men det känns långt ifrån det liv jag lever just nu, framförallt när jag befinner mig här. Men ett mål att ta sikte på framöver. Hur ser era drömmar ut?

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
,
Hur mår du just nu? Deömmigaste resan du vill på? Var är du om 5 år? Drömjobb? ❤️❤️ Kramnouw.com/elllensvensson
Victoriaflyman
,
Jag drömmer precis som du att få leva ett vanligt tonårsliv. Resan dit är tuff och svår men vi båda kommer en vacker dag stå där och ha klarat av det. Kämpa på fina du, kram<3nouw.com/victoriaflyman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229