Jag vann - helt otroligt!

Hej mina hjärtan! Nu har denna lilla söta guldpåse legat i min bokhylla, nästan en helvecka. Dagarna har bara sprungit iväg, känns det som! Jag lägger ut ett inlägg imorgon om presenten, eller om två dagar - har mina tankegångar gått. Men det har aldrig riktigt blivit av. Jag tror detta beror på att jag har haft så mycket denna vecka. Möten hit och dit! Läxläsning och mycket glädjande aktiviteter, såsom promenader och vänskap. Dessutom har jag sovit bort halva dagarna, då jag har gått in i en utmattningsdepression ~ tråkigt nog!
Men till huvudämnet, i guldpåsen var det en jättefin ring, som passar perfekt till fest. När jag fick denna ring hemskickad, så tänkte jag direkt att denna ring skulle passa perfekt till en blå festklänning som jag har längst bak i garderoben. Så jag blev super glad!

Jag vann nämligen denna ring i en tävling, som fina @mittlivsomsofia anordnade. Så stort tack till dig och din fina utmaning som du höll i, samt att jag vann tävlingen. Helt otroligt! Det betyder massor för mig - så ytterligare ännu en gång ett stort tack! Det var extra kul att vinna denna present, då ringen passar perfekt till min blåa klänning! ;)
Så får ni ha en bra dag, kram❤️
OBS: Ringen kommer ifrån #cocoose
Klicka här: Cocoo.se

Gillar

Kommentarer

ByAlma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Åh vad roligt att höra att du gillar den!! 😍❤❤
nouw.com/mittlivsomsofia
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229