Jag svarar på era frågor - Vem är jag?

- Vad är din favoritmat?
Min favoritmat är antingen tacos i alla dess former, pappas sallad eller sushi från Daisuke Sushi i Karlskoga.

- Vilket är ditt drömresemål?
Oj, vilken svår fråga! Men om jag skulle drömma så skulle jag utan tvekan vilja besöka USA. Det är en stor dröm för mig. En riktig shoppingstad. ;)

- Hur många kids vill du ha?
Jag vet inte exakta antalet på hur många barn jag vill ha. En sak som är säker och det är att jag vill ha barn, helst en av vardera sort (pojke och flicka). Jag vill hursomhelst ha mellan 2-4 barn. Kanske tre stycken...?

- Vad är du mest stolt över att du åstadkommit i livet?
Det jag är mest stolt över som jag har åstadkommit här i livet är nog att jag lever! Ett kanske väldigt udda och konstigt svar, men efter alla mina motgångar så har livet aldrig varit en självklarhet för mig. Inte minst kopplat till min psykiska ohälsa. Dock så har även min fysiska hälsa åkt på stryk många gånger också.

- Vilken är din största talang?
Mitt självförtroende är inte det bästa, så denna fråga är nästintill omöjlig för mig att besvara. Då jag inte tror på mitt fullständiga svar. Dock så skulle jag säga att min största talang är att behandla alla människor på ett likvärdigt sätt. Alla människor är lika värda, och bör därmed accepteras oavsett kön, kultur, hudfärg, kroppsstorlek m.m.

- Vilka är din tre sämsta egenskaper du fått från dina föräldrar?
Jag har garanterat fler negativa egenskaper än tre stycken. Mina mest negativaste svagheter är mitt kontrollbehov, velig, svårt att fatta beslut samt min perfektionistiska sida. Dock så finns det fördelar på dessa egenskaper också, så dessa svagheter är på gott och ont.

- Om du inte hade möjligheten till att gå samhällsvetenskapliga programmet inriktat på beteendevetenskap, vad skulle du ha valt då?
Jag skulle garanterat ha valt den naturvetenskapliga linjen på Jensen Gymnasium, om jag var tvungen att välja något annat program. Detta beror pga. att jag även är intresserad av biologi och kemi.

- Tror du att andra ser dig som en bra lyssnare?
Jag hoppas att andra ser mig som en bra lyssnare, då jag strävar efter att vara det...

- Vad har du svårast för att acceptera hos dig själv?
Att jag inte duger som jag är!! Jag skulle vilja vara en kopia av min tvillingsyster. Hon har ett brett kontaktnätverk och är väldigt social av sig. Tilde är duktig i precis allting inte minst i skolan samt mår i huvudsakligen bra. I mina ögon lever hon det perfekta livet.

- Vad tror du är ditt viktigaste syfte i livet?
Mitt absolut viktigaste syfte här i livet är att jag är omtänksam, lojal och hjälpsam för andra människor. Jag vill visa upp för mänskligheten att alla människor är lika värda oavsett bakgrund, kön, ålder osv.

Kram, Kramis <3

Gillar