Hej mina hjärtan! Just nu sitter jag i sängen och tänkte plugga lite grann. Jag har nämligen psykologi prov på tisdag och är super nervös, för hela min klass har sagt att det är jättesvårt. Så har lite panik över det. Men det kommer nog säkert gå bra, förhoppningsvis. Om jag ska vara helt ärlig så känns det som att mina slutbetyg kommer vara skitdåliga. Jag bara har en klump i magen för detta, som jag bara förnekar för alla. Då ingen förstår mig! Det ända jag vill i dagsläget är att få A i nästan alla ämnen.


Många tänker nog att jag är dum i huvudet, när jag tänker på detta! Men jag har kämpat extremt i skolan tidigare år. Jag har kämpat och kämpat och fått det bekräftat i dagsläget. Då mina betyg har stigit extremt mycket dessa år och därför vill jag fortsätta höja mina betyg. För att känna mig duktig på något, för jag känner mig så dålig, ful, äcklig och en fruktansvärt dum blondin. Nu kanske ni tycker att jag försöker överdriva eller få uppmärksamhet. Men det vill jag inte, för jag vill vara en helt normal tjej. Precis som alla andra tonåringar!

Jag hoppas ni förstår mitt tänkande, för det kan säkert vara jättesvårt att förstå. Men jag är säker på att många tänker precis som mig! Jag säger inte att man måste ha A i alla ämnen, för det behöver man absolut inte. Då alla människor har olika svårt i skolan och sådär. Alla människor är precis lika värda och det menar jag verkligen. Ingen är bättre än någon annan!!! Men jag siktar på alla An. Hoppas ni inte tar detta fel, kram❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229