Capio Ätstörningscenter

Släppa taget om kontrollen och våga lita på behandlingsupplägget

Hej mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott och väntar en härlig och varm sommardag framför er. Idag ska bli en bra dag har jag bestämt mig. Mamma och Tilde kommer på besök under dagen och ska stanna ända fram till på söndag eftermiddag. Vi ska mestadels bara hänga i nuet. Vädret visade inte på topp men Varberg ska nog klara sig från regnet iallafall. Temperaturen skulle ligga på drygt 20 grader. En perfekt temperatur att kunna sysselsätta sig utomhus. Kanske kommer helgen att bjuda på lite olika spel, tävlingar och utmaningar...!?

Yatzy, Racko och kubb är troligtvis några spel helgen har att erbjuda. Sedan väntar den där förbaskade glassutmaningen på lördag eftermiddag. Men glassen ska inte förstöra hela helgen för det. Ja, det kommer bli tufft. Jag får rysningar när jag enbart tänker tanken. Dock så måste jag våga släppa taget om kontrollen och våga lita på behandlingsupplägget alltmer. Den läxan är långt ifrån lätt. Inte svår heller dessutom, utan jättesvår... Men när är det dags att släppa taget? Om inte nu - När? Var? Hur? Dem frågorna måste jag fundera vidare på. Kommentera gärna härnedan om lite tips och trix - Hur vågade ni släppa taget om er kontroll? (Kan vara både ät och matrelaterat till något helt annat).

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

SofiaRebecca
,
Fina du!! Våga lita på dig själv och andra nära och kära runt om dig, lita på att det finns hjälp, bra hjälp att få. Stanna upp och andas emellan åt och frukta inte det värsta tänkbara. Fina du, jag tror och hoppas allting kommer lösa sig för dig. Kram <3 nouw.com/sofiarebecca
ByAlma
,
Emma_Hedberg
,
ByAlma
,
❤️❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229