Capio Ätstörningscenter

Hej mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott inatt. Det har jag gjort. I förrgår bestämde jag mig tillsammans med en av personalen här på avdelningen att jag ska fortsätta med sömnmedicinen, med tanke på min negativa sömnrutin.

Häromdagen nämnde jag för er att medicinenen hade sina biverkningar dagen efter. Exempelvis så sov jag bort hela torsdagen. Varje gång jag gjorde någon avslappningsövning somnade jag med detsamma. Det hann inte gå många sekunder innan mina ögon knappt orkade hålla sig öppna. Men jag testade en natt till, och herregud vad piggare jag var dagen därpå. Ja, jag är trött och har det som biverkning. Men inte så pass trött att jag somnar med detsamma.

Hursomhelst har jag fått möjligheten att promenera tillsammans med personal 15 minuter varje dag nu framöver. Det är verkligen så himla lyxigt och underbart att bara få lämna byggnaden för ett tag och slippa tänka på alla de jobbiga måltiderna. Igår gick vi en strandpromenad ute i det blå. Himmelen var alldeles ljusblå med få moln på.

Medan dagen däran tog vi en dagstur runt campingen. Det var barn som lekte medan papporna diskade tallrikar, grytor och bestick, under tiden mammorna stekte framför solens skarpa ljusstrålar. Solen har varit uppe de två senaste dagarna, fast med en behaglig värme/temperatur. Underbart!! Mina dagar spenderas utomhus på altanen, i mitt rum eller i matsalen. Om inte där så ägnar jag timmarna i vilorummet.
Vad hittar ni på under dagarna? Har ni börjat jobba, eller hunnit dragit igång skolarbetet? Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

alvaalinnea
,
så skönt för dig att få komma ut o tänka på annat!!🌸nouw.com/alvaalinnea
ByAlma
,
ja verkligen❤nouw.com/byalma
FrokenA
,
Vad jag blir glad för din skull att det funkade!! Att inte kunna sova är hemskt men man vill ju inte heller vara helt borta dagen därpå! Njut ordentligt av det vackra vädret nu❤nouw.com/frokena
ByAlma
,
ja det ska jag verkligen göra, tack!❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229