Jag håller tummarna!

Hej mina hjärtan! Innan det är dags för att hoppa i sängs. Så vill jag bara säga att det var 6 veckor sedan, jag ramlade ihop och började krampa. På fredag ska jag till Örebros sjukhus igen och sova där några timmar, för att se om jag har avvikelser i hjärnan eller inte? Detta utreds genom att sätta ett EEG på mitt huvud. Man har en mössa på sig, så det gör absolut inte ont... Det liknar ett EKG, om ni vet vad det är? Men ”plåster” på huvudet och inte på hjärtat.

Jag utredes för epilepsi för några veckor sedan, och då konstaterade dem att jag hade små avvikelser i hjärnan. Men som jag uppfattade det som så kunde ”friska” folk också ha det, men att det inte var jättevanligt. Så därför ska jag utredas vidare och göra ännu en till EEG. Så hoppas jag att jag får ett svar snarast om jag lider av epiliepsi eller inte? För det känns skönt att veta... Så får vi samtidigt hålla tummarna för att jag är ”frisk”.

Så hoppas jag att ni sover gott inatt, God Natt!!! Kram❤️

Gillar

Kommentarer

Resantillbaka
Resantillbaka,
Jag hoppas allting löser sig fina du
nouw.com/resantillbaka
ByAlma
ByAlma,

Tack! Det gör jag också😉❤️

nouw.com/byalma
Juliafagnell
Juliafagnell,

Lycka till och hoppas att allt blir bra!

nouw.com/juliafagnell
ByAlma
ByAlma,

Tack snälla! Kram❤️

nouw.com/byalma
hannapetersens
hannapetersens,
hoppas allting löser sig hjärtat❤️
nouw.com/hannapetersens
ByAlma
ByAlma,

Tack gumman❤️

nouw.com/byalma
Starkareändutror
Starkareändutror,

Hoppas verkligen att allt löser sig! Jag har själv gjort ett sömnEEG och man ser väldigt rolig ut i håret efteråt, fullt med nån kladdig sörja😂❤️

nouw.com/starkareändutror
ByAlma
ByAlma,

Ja vet, har gjort det förut också! Tack gumman, kram❤️

nouw.com/byalma