Jag följer trenden, precis som resterande!

Hej mina hjärtan! Jag vill inte vara efter i trenden att fota en bild med en rosa svan på samt publicera på sociala medier - så här kommer den... ;)

För några dagar sedan besökte jag och min familj Hård Rock café här i Thailand. På grund av att vi har en trend att besöka så många Hård Rock restauranger som möjligt runt om i världen. Då vi älskar maten där samt atmosfären i själva byggnaden. Musiken. Dekorationen. Klädstilen på servitörerna samt kocken. Det är som om man besöker en helt ny värld utanför vår planet. Okej nu kanske jag tog i, men det är en resturang som skiljer sig ifrån resterande kedjor/mataffärer. Ett måste att besöka, när ni glider förbi en Hård Rock café resturang.

Hård Rock café har också en affär (kläder, smycken, produkter såsom tallrikar osv.) en byggnad bredvid varje Hård Rock, så det är ett måste att glida förbi när man besöker restaurangen... :)

Innan jag avslutar inlägget vill jag bara tillägga samt tipsa er om att ni kan köpa in förrätten med olika tapas på. Då de förrätterna är magiska. Dock räcker det att köpa in en förrätt för 3-4 stycken personer, som helhet, då det är så mycket mat. Därför behövs ingen huvudmåltid pga. att det är så stora portioner. Jag är övertygad om att ni kommer lämna caféet med mätta magar. Dagens tips! Kramis❤️

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

E
,
Hihi det är väl ändå en flamingo? 😄
ByAlma
ByAlma,
Hahah, ja det är det! Nu ser du mina djurfärdigheter 😉 Kramis <3
nouw.com/byalma