Jag DOG inte!

Hallå! Vad har ni för er en sån här dag? Nu har en ny vecka nästan passerat! Tiden går så fort när man har roligt, eller hur?

Idag och inatt har jag varit stressad, orolig och känt mig nästan som om jag var på väg upp mot himmelen. Jag har mailat fram och tillbaka till min engelska lärare om hur vi skulle göra med diagnosen. Alla vet i dagsläget att jag är livrädd för att misslyckas. Jag har höga mål och är samtidigt en stor perfektionist.

Men hur som helst kom min engelska lärare och jag överens om att jag skulle testa att skriva diagnosen hemma, och jag klarade det! Under tiden jag skrev var jag fokuserad men även livrädd, vad som väntade mig! Jag var hur spänd som helst och trött i huvudet på samma gång. Men jag klarade det och jag tror faktiskt att jag klarade en nivå för godkänt iallafall. Så nu håller jag bara mina tummar, för att det gick okej iallafall.

Nu tänkte jag fortsätta plugga lite psykologi, tyska och naturkunskap tills 10 ikväll. Men sen kanske jag är klar med allt jag vill vara färdig med, samt förbered till nästa vecka. Sen blir det godnatt för min del, så får ni ha en fortsatt bra dag. Så kanske vi hörs ikväll igen, kram❤️

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

linaahnberg
linaahnberg,
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️❤️
nouw.com/byalma
hannapetersens
hannapetersens,
Bästa du, jag tror på dig genom allt!
nouw.com/hannapetersens
ByAlma
ByAlma,
Åh tack finaste du! och jag tror på dig genom allt, kram❤️
nouw.com/byalma