Jag besvarar era frågor| Vem är jag?

Alma SVARAR! Del 1/2

Hej mina hjärtan! Ett oerhört stort tack, för alla era frågor! Det värmer verkligen att så många skickat in frågor denna gång. Jag blir alldeles varm i hjärtat att ni vill få reda på lite fakta om lilla mig. Så stort tack!! Det kommer att bli två inlägg där jag besvarar era frågor, av det skälet att ett inlägg har för lite med utrymme...
Det får inte bli för rörigt för er, så att säga!! Vad säger ni - ska vi sätta igång med detsamma? Vad väntar vi på?

1. Hur många barn vill du ha? Vilket kön?
1. Svar: Jag skulle vilja ha mellan 2-4 barn i framtiden. Exakt antal varierar lite från period till period. Men om jag måste bestämma mig nu under skrivande stund, så säger jag 3 stycken barn. Kön spelar verkligen ingen roll. Men det skulle vara roligt och mysigt med minst en av varje.

2. Vad gillar du bäst, pussar eller kramar?
2. Svar: KRAMAR!!

3. Fråga: Vad ska man göra när man blir sur på dig?
3. Svar: Det bästa sättet är att prata med mig, för då kan man lösa problemet med detsamma. Istället för att det ska eskalera till ett bråk...

4. Fråga: Hur mår du i din ätstörning idag?
4. Svar: Om jag ska vara 100% ärlig så är det tufft just nu. Det gör det extra ångestfylld och svårt med tanke på att jag har många regler, bl.a. att inte minska i vikt, från omgivningen som jag måste följa, annars resulterar det i konsekvenser... Vilket tär på mina krafter jättemycket!!

5. Fråga: När ska du påbörja psykoterapi?
5. Svar: Ett lätt svar! Klockan 13.00 idag! :)

6. Fråga: Hur mår du idag?
6. Svar: Tack för en fin fråga! Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag tror att det är tuffare än vad jag vill erkänna. Men, jag vill må bra så jag försöker tänka positivt, att jag faktiskt gör det... Problemet blir väl att jag gömmer undan mina känslor. Jag vill liksom inte prata om dem.

KRAM, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh så himla kul att få lära känna dig ännu bättre ❤️ Skickar massvis med kramar vännen ❤️

nouw.com/happym
lovisalinnea
lovisalinnea,

❤️❤️❤️

nouw.com/lovisalinnea
Hilma
Hilma,

Vad kul att få läsa svaren 😊 Massor av kramar till dig fina du <3

nouw.com/hilma