Investeringar + Checklista inför behandlingshemmet

Investeringar + Checklista inför behandlingshemmet

Hej mina hjärtan! Idag står det packning på schemat samt lite shopping på Rusta, eftersom jag byter "hem" ett tag framöver. Hela garderoben ska med. Okej, långt ifrån hela. Men mycket ska packas inför behandlingshemmet som ska äga rum i cirka 12 veckor framöver. Det kan bli mer men det kan också bli en mindre vistelse i Varberg. Jag har dock inte ställt in mig på antal veckor utan jag tar en dag som den kommer. Hursomhelst skulle jag ha med mig vissa produkter som var rekommenderade på en lista, som jag tänkte utgå ifrån. Det skulle väl vara konstigt om jag inte gjorde det...?

Nu har jag iallafall sakta men säkert börjat tittat över samt packat i grundläggande behov såsom necessär med rengöringsprodukter såsom duschtvål, schampo, balsam, smink, tandborste osv. Det är allt svårare med klädvalet eftersom jag alltid har beslutsångest över vad jag ska packa med "ska jag ta den tröjan, eller dem byxorna?". Men jag tänker pga. att jag ska vara borta under så lång tid kan jag packa med mig lite allt möjligt. Det finns liksom inga begränsningar. Eller jo, men ni fattar vad jag menar. ;)

Nu ska jag fortsätta packa innan jag tar bilen tillsammans med mamma till Rusta för att investera det sista på packningslistan. Ett par inneskor är också ett måste att införskaffa sig så det får även bli en liten minitripp in till stan. Ha det bäst och sköt om er...!

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer