I Samarbete med Personligalmanacka.se

I Samarbete med Personligalmanacka.se

Hej mina hjärtan! Allt bra? Dagens inlägg är inget mindre än ett samarbete med Personligalmanacka.se. Även detta år bestämde jag mig för att kontakta Personligalmanacka.se med anledning att jag var i behov av en ny, fräsch almanacka. Vad passar inte bättre än ett samarbete? Jag blir nöjd och ni läsare blir förhoppningsvis nyfikna och inspirerade. Det kan inte bli bättre - eller hur?

När jag passerade min och min familjs brevlåda, när jag kom hem på min andra permission från Capio Ätstörningscenter så låg den bara där. Min nya, fina, fräscha, underbara almanacka som jag skapat ifrån hjärtat. Det var extra svårt att välja ut bra bilder i år, med anledning att jag inte fotograferat lika mycket detta år. Mycket beror på att jag befinner mig in den situationen jag gör. Orken, lusten och tiden finns inte riktigt där.

Men nu ska jag inte babbla på allt för mycket, utan här kommer några bilder ifrån hur min alldeles egna almanackas design ser ut inför kommande läsår:

Det bästa med Personligalmanacka.se är att man kan designa sin egna almanacka, efter tycke och smak. Man kan göra sin formgivning genom enkla steg i taget med hjälp av foton, teman, texter med mera. Poängen med det hela är att just du ska ha möjligheten till att kunna skapa din absolut egen dröm- almanacka. Istället för att gå till närmaste bokhandel och köpa dig en helfärgad, svart, tråkig kalender. Det ger ingen uppmuntrande inblick inför kommande projekt. Men med hjälp av Personligalmanacka.se kan du göra den värsta, påhittiga designen av egen karaktär.

När du beställt din, alldeles egna almanacka från Personligalmanacka.se följer det dessutom med ett gummiband, en plastficka, en linjal och massvis av fina klistermärken på köpet. Man kan dessutom bland annat köpa till pennor, fodral, skrivhäften i precis samma mönstergivning. DU SKAPAR OCH DU VÄLJER!!

I början av min kalender så skrev jag texten:

I slutet av min kalender finns några sidor med kartor, några linjerade sidor, årsöversikter, listor (komma ihåg/bucket list) och mycket annat smått och gott. Men samma sak gäller där. De kommande avslutande sidorna har man möjligheten till att bestämma över själv.

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara OBSERVERA er att om några dagar har du möjligheten till att vinna ett presentkort på hela 399 kronor genom enkla tävlingsregler HÄR på min blogg. Håll därmed utkik här på ByAlma, så att ni inte missar något riktigt skojigt. Ni kommer inte ångra er. Det kan jag lova! ;)

Kram, Kramis <3 

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer