Samarbete & Tävlingar

I samarbete med Holdit.com - Mobilaccessoarer designade på västkusten!!

Hej mina hjärtan! Ungefär för 1-2 veckor sedan kontaktade företaget Holdit.com mig med anledning att de läst min blogg och uppskattar det jag har åstadkommit. Herregud vad glad jag blev!! Jag klickade mig genast in på deras portal och såg massvis av fina mobilskal och livsstilsaccessoarer till det komplexa mobila livet som omskapar sociala rutiner till det bättre.

På bilderna ser ni mitt hemskickade superfina mobilskal (som kompletterar min personliga stil på allra bästa sätt) och skärmskyddet till min Iphone 7.

Företaget Holdit är en svensk nätkedja som arbetar på västkusten, med målet att det är detaljerna som livet händer. Rätt färger i din smak och stil efter din identitets förstärkning- eller i din förändringsprocess. Holdit.com designar mobilskal samt andra tekniska redskap efter sin egna kollektion med livsstilsaccessoarer i den lilla byn Varberg. Deras hem där deras rötter och idéer blommar ut och blir konkreta. Holdit utvecklas för varje dag och företaget drömmer om att platsen är kvar för att stanna. "Stadiga, på fast mark". All fokus ligger på materialet och detaljerna som tar mycket engagemang för det dagliga arbetet med målet att bli ännu bättre. Dock så anser jag att produkterna redan har fem guldstjärnor i kanten, eftersom deras visioner, idéer, engagemang och resultat Holdit.com kämpar för redan är i toppklass. Att just känna deras egna hantverk - som mobilskalen verkligen är, som slaget i vattnet, enligt mig!!

På den svenska västkusten där de designade mobilskalen och plånboksfodralen håller hus utgår skalen från positionen sommar och sol, med utgångspunkt från enbart Holdit.com. Mobilaccessoarerna har hög kvalité som skyddar både din och min mobiltelefon på allra bästa sätt. På Holdit.com hittar du fynd till din telefon med trendsäkra kort som kompletterar din personliga stil på bästa möjliga sätt. Alltifrån gedigna mobilskal, plånboksfodral, laddare, powerbanks, mobilhållare och skärmskydd. Dessutom är det alltid fri frakt på alla ordrar i hela Europa, med snabba leveranser om varorna finns i lager inom 24 timmar till perfekta priser. KÖP NU med detsamma. Jag lovar att du inte kommer ångra dig...!

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229