I samarbete med Gaston Luga

Hej mina hjärtan! Hoppas att allt är bra med er!? Detta inlägg är inget vanligt inlägg, utan inget mindre än ett ytterligare till samarbete med bästa Gaston Luga. I mitten av augusti i somras så fick jag äran att samarbeta med Gaston Luga för första gången, och nu för några veckor sedan kontaktade de mig igen. Nästan som rena julafton!!

Jag älskar Gaston Lugas utbud av väskor. Vem gör inte det? Och det bästa med företaget och märket är att ryggsäckarna är i hållbart material med smarta förvaringar att lägga sina värdesaker i såsom t.ex. pass, plånbok och mobiltelefon. En till fantastisk sak med väskorna är att ryggsäckarna är gjorda utifrån ett bra klimatval. Produkterna bygger på hållbara metoder vilket är både bra för miljön och klimatet. Kan det bli bättre? <3

Jag beställde hem ryggsäcken ”Pärlan” i färgen svart, vilket jag långt ifrån ångrar. Jag var på jakt efter en liten mindre ryggsäck denna gång som skulle vara både praktisk och snygg. En praktisk ryggsäck som passar perfekt till lite mindre äventyr. ”Pärlan” levde upp till alla mina förväntningar på en och samma gång.

Väskan håller sig dessutom torr med lättviktat och vattentåligt nylon. Innerfickan rymmer dokument som är i A5-format, samt så finns det en dold bakficka för att hålla dina värdesaker extra säkra.

En ren, strömlinjeformad design med unika och personliga accessoarer. Denna ryggsäck har en bra funktion som passar perfekt till både äventyrliga livsstilar likväl som vardagsaktiviteter. Ryggsäcken har många fack vilket gör den praktisk, då du har möjlighet till att förvara dina produkter på ett säkert och smidigt sätt.

Just nu pågår det ett Black Friday-kampanj på Gaston Lugas hemsida, som ni inte får missa. Det är ett kanonerbjudande på hela 20 % rabatt på alla produkter i hela sortimentet + så ingår det en gratis korthållare (värde 369 kr) vid köp av produkt (tidsbegränsat erbjudande), och om inte det skulle vara nog så får ni ytterligare 10 % om du använder min rabattkod ”ByAlma10” som ger dig ytterligare 10 % extra. En extra bonus utöver detta är också att Gaston Luga har gratis fraktkostnader och 30-dagars retur. Perfekt, verkligen!! @gastonluga #anywherewithgl

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Kamilla,

Deras ryggsäckar är så fina tycker jag. Såg en vän som hade en i glada färger tidigare ikväll.

kamillaskamera.com/
happyM
happyM,

Men alltså wow så galet snygg!!! Kram ❤️

nouw.com/happym