I CHOOSE LIFE

Hej mina hjärtan! Igår var det en jobbig, tung dag på grund av att jag var så himla trött. Jag vaknade på morgonen med att väckarklockan ringde klockan 05.30, inför en hektiskt dag. Redan klockan 10.00 skulle jag vara på ätstörningsenheten där veckans kontroll stod på spel. Samtalet gick bra som vanligt, fast att det tog mycket på krafterna både rent fysiskt och psykiskt. Under samtalet pratade jag och min behandlare om jobbiga, hektiska känslor och beteenden som uppstått under veckans måltider. Vi pratade också gamla minnen, när jag var som deppigast och hur min behandling ska se ut framöver...

Sedan åkte jag vidare till skolan, där 2 lektioner väntade - tyska och samhällskunskap. Under tysklektionen fick jag årets första arbetsbok. Efter att böckerna blev utdelade blev det lite hörförståelse, läsförståelse samt eget arbete på slutet. Gott och blandat, helt enkelt! När passet var slut återgick jag till samhällskunskapen där politik samt ideologier stod på tal. Det var verkligen en jätteintressant lektion, fast att inte min koncentrationsförmåga var på topp. Men kul var det!!

Sedan så hände det inget mer speciellt under gårdagens kväll. Jag satt och pluggade matte i någon timme samt följde med mamma och pappa och storhandlade mat på Ica Maxi. Kvällsmaten var god, då mamma serverade hemgjorda våfflor med kvarg och keso som tillbehör. Mums!

Kram, Kramis <3

Gillar