Hur är det egentligen att leva med en tvillingsyster?

Hej! En sak jag har funderat länge på, är hur det egentligen är att leva utom en tvillingsyster? Det kanske låter konstigt, men jag kan faktist inte föreställa mig att inte leva med min tvillingsyster. Jag och min tvilling Tilde är 24 timmar om dygnet. Vi har gått från skolan sen förstaklass tills nu!
Man har alltid någon på ens sida i alla situationer. Förutom det har vi samma kompisar, men kan inte säga något annat en att Tilde och jag är bästa vänner. Vi har samma intressen, så ibland känns det som att vi två är samma person. Låter kanske väldigt underligt, men det känns faktiskt så ibland.

Men jag ljuger om jag säger att vi är sams jämt och att vi aldrig bråkar. För det gör vi nästan varje dag! Vi kan börja bråka, om vem som ska sitta fram i bilen, vem som ska gå ut med Enya eller vem som ska ta ut diskmaskinen. Tänk som sagt att vi är dygnet runt, man blir ju helt galen av det. "Man kan nästan säga att vi bråkar dygnet runt". Kanske inte riktigt men nästan! Det är ju faktiskt inte så konstigt. Men känns skönt att få börja gymnasiet efter sommaren. Då vi ska gå olika gymnasium och skolor. Men det är också lite skrämmande, hoppas det går bra en då!

Glöm inte att gilla och följ gärna min blogg. Då blir jag jätteglad, kram❤️


Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer